A tökély 30 éve

Az Audix 1984-ben indult máig változatlan küldetéssel: olyan kiváló minőségű innovatív termékeket tervezni, létrehozni és gyártani, amelyek hozzájárulnak a professzionális audió ipar haladásához. Az évek múltával az Audix mikrofonok ismertek lettek innovatív kialakításukról, működésükről, minőségükről, tartósságukról és értékükről.

Életre szóló mikrofonok

Az Audix kitágította a technológia határait. Az oregoni Wilsonville-ben található korszerű létesítmény ad otthont a kutatásnak, tervezésnek, gyártásnak, összeszerelésnek, végső tesztelésnek és szállítási műveleteknek. A cég folyamatosan fejlődik és gyarapodik annak érdekében, hogy a vásárlókat olyan termékekkel tudja ellátni, amelyek felülmúlják az ipar elvárásait.

Csak a teljesítmény számít

A cég folyamatos sikere a következő tényezőknek tulajdonítható: az elkötelezett vevőknek, akiknek a termékről szóló visszajelzése felbecsülhetetlen, a tehetséges kutató és fejlesztőgárdának, akiknek célja korszerű termékek létrehozása, valamint a jól képzett munkatársaknak, akik segítenek abban, hogy a vásárlók a legtöbbet tudják kihozni az Audix készülékből.

A találékonyság és a szenvedély él és virul az Audixnál és eltökélt a szándék, hogy ez így is maradjon.