Dante, AES67, vagy AVB/TSN lesz az Audix mennyezeti mikrofonjaiban

posted in: Hírek | 0

Az Audix, a színpadi és stúdióbeli használatra szánt mikrofonok és vezeték nélküli rendszerek vezető amerikai gyártója bejelentette, hogy digitális hálózati támogatással látják el a népszerű installációs mennyezeti mikrofoncsaládjukat. Az M3 háromrészes függeszthető mikrofon, a forgatható süllyesztett M70, valamint az M55 és M40 függesztett mennyezeti mikrofonok Dante, AES67, vagy AVB/TSN képes változata is forgalomba kerül.

„Az Audixnál úttörő szerepet játszanak a mennyezeti mikrofon megoldások, amelyeket konferenciákon, a távoktatásban és más területeken már több mint egy évtizede használnak“ mondta Gene Houck, az Audix értékesítési igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a piac legszélesebb mennyezeti mikrofon modell választékát manapság mi kínáljuk.“

Bár a Dante a legszélesebb körben elterjedt digitális hálózati platform, az Audix a vásárlók által használt digitális hálózati preferenciákat figyelembe véve az IEE 802.1 szabványnak megfelelő Audio Video Bridging/Time Sensitive Networking , vagy az AES67 streaming átjárhatóságot biztosító megoldást is támogatja.

„A vásárlók számára nyújtott egyedi lehetőség, hogy válasszanak a Dante, AES67, vagy AVB/TSN képességű mikrofonok közül természetes következménye annak, ami foglalkoztat minket“ tette hozzá Houck. „Keressük a lehetőséget hogy az elkövetkezendő hónapokban kiterjeszthessük ezt a szolgáltatást az asztali mikrofon megoldások körére is.“

Képaláírás: Az Audix háromrészes M3 mikrofonja csupán egy az Audix mennyezeti mikrofonjai közül, amelyet Dante, AES67, vagy AVB/TSN digitális hálózati képességekkel láttak el.