Bemutatkozik az Audix A10 és A10X stúdióminőségű fülhallgató

posted in: Hírek | 0

A10 stúdióminőségű fülhallgató

Az A10 fülhallgatót arra tervezték, hogy stúdióminőségű hangzást nyújtson élő előadásban monitorként, kivételes leképezéssel és izolációval a kritikus lehallgatás érdekében. Az A10 fülhallgatóba dinamikus, alacsony tömegű mozgótekercses szerkezetet és titánium ötvözetű membránt építettek, így tíz oktávnyi frekvenciatartomány visszaadására képes pontos fázismenettel. A kiegyenlített hangzásnak köszönhetően órákon át hallgathatjuk anélkül, hogy elfáradnánk.

A10X stúdióminőségű fülhallgató megemelt basszustartománnyal

Az A10X fülhallgatót a korszerű immerzív zenehallgatás céljára tervezték. A fülhallgató szívében egy dinamikus alacsony tömegű mozgótekercs dolgozik és berillium kompozit membrán biztosítja a tíz oktávnál is szélesebb frekvencia átfogást kibővített mély tartománnyal. Kivételes leképező képességének, izolációjának és fázishelyességének köszönhetően az A10X pontosan jeleníti meg a zene részleteit.

Szélessávú pontforrás hangszóró

A10

Az A10 nagy hatásfokú, szélessávú hangszórója alacsony torzítású pontforrás, precíz és tiszta lehallgatást tesz lehetővé anélkül, hogy elfáradnánk. Az A10 hangvisszaadása természetes és kiegyenlített még nagy hangerőszint mellett is.

A10X

A nagy érzékenységű, magas kimenő szintű és alacsony torzítású berillium membrános hangszóró precíz és ütős hangzást nyújt. A berillium, amely ötven százalékkal merevebb az acélnál és harminc százalékkal kisebb sűrűségű, mint az alumínium, ideális membrán anyag a tiszta magasak és drámai mélyek megszólaltatására.

Kényelmes és tartós

A könnyű és tartós fröccsöntött ház belső textúrával és reflexnyílással rendelkezik a teljes frekvenciatartomány akusztikai kontrollja és pontossága érdekében. A mellékelt kicsi, közepes és nagy szilikon betét párokat használva optimális komfortot és hang izolációt kapunk.

Prémium kategóriás levehető kábelek

Az aranyozott MMCX csatlakozók 360°-os elfordulást tesznek lehetővé az illeszkedés megkönnyítése érdekében. Ha megtaláltuk az ideális pozíciót, az ezüst bevonatú oxigénmentes rézkábel konnektor utáni szakaszának megerősített merevítése biztosítja, hogy a fülhallgató a helyén maradjon.