Látogasson el az AUDIXhoz: InfoComm 2016. június 8-10.

posted in: Hírek | 0

Álljon meg a C10328-as standnál és nézze meg elsőként az Audix termékeit.

Performance vezeték nélküli sorozat

A beállítástól az előadásig három egyszerű lépés – keresés, szinkronizálás, játék. Kétféle kivitelben kapható, az Audix Performance sorozat többféle konfigurációt tesz lehetővé kézi-, csíptetős-, fej- és hangszermikrofonokkal való használatra. A beállítás egyszerűsége, a lehetőségek gazdagsága és a kedvező ár teszi kezdők és haladók számára egyaránt kedveltté az Audix új vezeték nélküli rendszerét.

Audix New Wireless System            Audix M3's in Gray and White            Gooseneck Series 12, 15 & 18 inches

   Új Performance sorozatú vezeték nélküli        M3 Három részes menyezeti mikrofon           MG sorozatú pódium mikrofon

                           mikrofonok 

A Performance sorozaton kívül az Audix bemutatja az innovatív overhead megoldásokat konferenciákhoz és távoktatáshoz. A mennyezeti sorozat legújabb mikrofonja az M3, a legkisebb és leghatékonyabb háromrészes mikrofon a piacon. Bemutatásra kerül az M3-hoz való egyszerű fúrással szerelhető fix rögzítő rendszer is. A TAA kompatibilis M3 mikrofon kiváló hangot biztosít, a kábelhosszúság állítható, forgatással pozicionálható, csatlakozó doboz jár hozzá.

Megtekinthetők lesznek az Audix tanácsterembe szánt és gégenyakas mikrofonjai, jellemzőjük az alacsony saját zaj, a rádiófrekvenciás zavarok elleni védettség, egyszerű szerelhetőség és stílusos kialakítás.

Álljon meg az Audix standnál az InfoComm kiállításon hogy megtudja, miért az Audixot választják a legtekintélyesebb installációkhoz szerte a világon.

Találkozzunk Las Vegasban!

Audix InfoComm Booth 2015

Audix stand az InfoComm kiállításon 2015.